Marianne Brug van Liminal Consult, leiderschap en loopbaan coaching
COACHING

Loopbaan Ontwikkeling

Wil jij stappen zetten in je loopbaan, maar je weet niet waar je moet beginnen? Als loopbaancoach help ik jou bij het onderzoeken van jouw carrièrepad.

Je krijgt inzicht in je (onbewuste) talenten, vaardigheden en drijfveren, waardoor je in beweging komt en vrijheid ervaart om je ambitie te realiseren.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of verdieping en ontwikkeling in je werk?

Wil je ontwikkeling in je huidige functie of wil je buiten de gebaande paden kijken? Dat is aan jou. Samen gaan we gestructureerd en intuïtief aan de slag met wie jij bent, wat je wensen zijn en waardoor je mogelijk belemmerd wordt. 

Vragen die centraal staan zijn: wie ben ik, wat kan en wat wil ik bereiken in mijn loopbaan? Een loopbaantraject is zowel verdiepend als actiegericht. Je komt in beweging om jezelf te ontwikkelen of een praktisch plan te maken voor jouw nieuwe toekomst. 

Ik geloof dat werk een ontzettend belangrijk element is in ons leven. Werk levert geluk en vrijheid op als we werk doen waar we in geloven, waarin we kunnen bijdragen en onze talenten kunnen inzetten. Werk vormt ons zelfbeeld, onze waarde en wie we zijn. Daarom is het van belang dat je werk doet dat bij jou en je levenssituatie past en daar plezier en voldoening uithaalt.

ZET CONCRETE STAPPEN

Wat gaat loopbaancoaching jou opleveren? 

Een loopbaantraject kan levensveranderend zijn als jij een nieuwe stap zet in je carrière. Je vindt een nieuwe baan, gaat weer studeren of gooit het roer om.

Het traject kan ook een ontwikkeling zijn in je huidige loopbaan, waardoor jij jezelf meer kan uitdagen en meer plezier ervaart. Of door de coaching ervaar jij minder stress en meer rust in je werk en in je leven.

De uitkomsten zijn afhankelijk van jouw vraag en zoektocht. Wel geeft elk traject inzicht in wie jij bent, wat je talenten en drijfveren zijn en welke ambities jij wilt realiseren. Je hebt tools in handen om jouw loopbaan verder vorm te geven en kan concrete stappen zetten in jouw ontwikkeling.

Vragen waarmee ik je kan helpen

  • Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?
  • Kan ik me verder ontwikkelen op mijn huidige werkplek?
  • Hoe combineer ik mijn werk en privé op een gezonde manier?
  • Hoe vind ik een baan die bij me past en waar ik energie van krijg?
  • Op welke manier kan ik beter omgaan met drukte en stress?
  • Ik wil graag een carrière switch maken, maar hoe doe ik dat?

Coaching Opties

5-7 sessies

Loopbaantraject

Een volledig loopbaantraject is een diepgaand en praktisch traject en helpt jou om de volgende stap te zetten in je loopbaan. We starten vaak met een ontwikkelscan. Ik werk met de gevalideerde wetenschappelijke vragenlijst Intodrives Drijfverenscan. Deze geeft inzicht in jezelf, wie je bent en waardoor jij gedreven en gemotiveerd wordt. Tevens geeft de scan inzicht in welke werkomgeving jij het beste tot je recht komt. We bespreken wat de uitkomsten voor jouw als professional in je werk betekenen. Je ontvangt een uitgebreide rapportage van jouw Drijfverenanalyse.

Heeft jouw werkgever een loopbaan- of ontwikkelbudget ter beschikking? Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw unieke traject binnen de investering. Neem contact op voor de mogelijkheden.

1 dagdeel

Loopbaan Scan

Kortdurende, intensieve coaching voor een concreet vraagstuk waar jij op in wilt zoomen. Je krijgt vooraf een intakegesprek en maak de Intodrives Drijfverenscan. We prikken samen een dagdeel waarbij je even helemaal weg bent uit de waan van de dag.

Je krijgt een rapportage van de ontwikkelscan, inzicht in jouw loopbaanvraag en ontwikkelpunten en creëert een heldere focus voor jouw vervolgstappen.

Marianne Brug van Liminal Consult, leiderschap en loopbaan coaching

“Ik geloof dat werk een ontzettend belangrijk element is in ons leven. Werk levert geluk en vrijheid op als we werk doen waar we in geloven, waarin we kunnen bijdragen en onze talenten kunnen inzetten.”

Marianne

Klanten aan het woord

Je leest hier alle Google reviews.

“Marianne heeft een talent om het beste in mensen naar boven te halen en ze doet dat met veel passie en toewijding.” (lees meer)

Barbara | Performance Wear Designer & Developer

“Fantastische coach die mij op doortastende, empathische en professionele wijze heeft geholpen om een nieuwe koers te varen in mijn carrière.” (lees meer)

Marit | HRM Professional

“Met veel plezier, vakkundigheid en diverse tools hielp Marianne me een nieuwe richting te kiezen waar ik nu nog steeds profijt van heb.” (lees meer)

Alexandra | Schrijver, Coach & Trainer

Heb jij ook een loopbaanvraag?