Marianne Brug van Liminal Consult, leiderschap en loopbaan coaching
COACH & MENTOR

Ontwikkeling jouw leiderschap

Ik begeleid leiders vanuit moed en nieuwsgierigheid naar zichzelf en hun rol in de organisatie te kijken en in beweging te komen.

Bewuste leiders die zichzelf kennen en werken vanuit verbinding, daadkracht en ondersteuning, kunnen een enorme positieve impact creëren in hun teams, de organisatie en de maatschappij!

Hoe maak jij het verschil als leider in deze uitdagende tijd?

Herken je dit? Er gebeurt veel in de organisatie waar je werkt. Alles is vluchtiger, complexer en voelt meer onzeker. De verwachtingen en de werkdruk zijn hoog, terwijl veranderingen om je heen gewoon doorgaan. Wat een uitdaging!

Het lijkt een tegenstelling, maar deze drukke tijd vraagt om vaker stil te staan voor reflectie en bewustwording. Waar ben ik mee bezig en tot welk doel? Wie ben ik in deze veranderende wereld en wie wil ik zijn? Wat wil ik bijdragen en hoe wil ik dat vormgeven?

Dit ontwikkelproces hoef je niet alleen te doen. Ik help je daar graag bij door vragen te stellen, spiegels voor te houden en kennis mee te geven.

HELDERHEID

Wat levert leiderschap ontwikkeling op?

 • Bewustwording over wie jij bent in je rol als leider en wat jouw impact is op medewerkers & teams, zodat jij de juiste plek kunt innemen in de organisatie.
 • Inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen en drijfveren, hoe deze zijn ontstaan en hoe je optimaal kunt ontwikkelen.
 • Een duidelijk verhaal over jouw visie als leider, waar jij voor staat en wat jij wilt realiseren vanuit de organisatiedoelen.
 • Weten hoe jij op een goede manier verandering kunt realiseren en teams en afdeling daarin goed me kan nemen.
 • Kennis en praktische methoden die jou helpen in de dagelijkse praktijk van leidinggeven.

Vragen waarbij ik jou help

 • Op welke manier vergroot ik mijn impact als (informele) leider?
 • Wat is mijn leiderschapsstijl?
 • Hoe motiveer ik mijn medewerkers en teams?
 • Wanneer stop ik met rennen en zorg ik voor meer verbinding en reflectie?
 • Hoe zorg ik dat medewerkers & teams hun verantwoordelijkheid nemen?
 • Hoe ga ik om met weerstand en tegenstellingen?
 • Inclusiviteit en diversiteit zijn populaire woorden, maar hoe ga ik daar praktisch mee aan de slag?
 • Hoe kan ik teamvertrouwen verbeteren als er zoveel onzekerheid is?
Marianne Brug van Liminal Consult, leiderschap en loopbaan coaching
MIJN EXPERTISE

Ervaring als leider

Mijn toegevoegde waarde als coach komt niet alleen uit mijn expertise over de arbeids- en organisatiepsychologie, maar ook uit mijn ervaring als teamleider en manager. In deze functies heb ik verschillende teams & afdelingen helpen te bouwen, te ontwikkelen en te (re)organiseren.

Ik ken de lol die je kunt hebben van topteams die mooie resultaten boeken en de pijn die je hebt als je afscheid moet nemen van dingen die niet meer werken in teams.

Leiderschap Trajecten

Voor teamleiders, managers & executives

Coachtraject

Met mijn flinke dosis kennis en ervaring als coach en leidinggevende, ken ik jouw rol en de bijbehorende dynamieken als geen ander. In een een-op-een coachtraject begeleid ik jou in de vraagstukken die je bezighouden. Jij bepaalt de richting, ik prikkel en stel vragen.

Daarnaast krijg je praktische tools om vol vertrouwen en vanuit een heldere visie en strategie te werken. Door verantwoordelijkheid te nemen voor jouw ontwikkeling leer je je rol als leider nog beter vorm te geven en creëer je meer impact in de organisatie door te ontdekken hoe jij het beste kan aansturen, delegeren, ondersteunen, motiveren en besluiten kan nemen.

Voor startende leidinggevenden

Mentoring traject

Starten met leidinggeven is leuk en spannend! Je gaat een nieuwe kant van jezelf ontdekken, waarbij je vaak oude gewoontes moet loslaten en nieuwe dingen gaat leren. Ik help je graag met al je vraagstukken.

Vanuit mijn eigen ervaringen als leidinggevende weet ik hoe het is om een nieuw team te bouwen, veranderingen door te voeren en ‘ineens’ als leider voor de groep te staan. Naast mijn coachvaardigheden bied ik mijn kennis, expertise en ervaring aan om jou in je rol als leider te helpen groeien.

Samen sparren we over de onderwerpen die je bezighouden en zoeken we naar werkende oplossingen of strategieën. Dit traject is een geweldige boost voor de ontwikkeling van jezelf en je vaardigheden en het vergroten van je kennis over leiderschap & psychologie.

Voor informele leiders

Persoonlijk leiderschap

Van steeds meer medewerkers wordt informeel leiderschap verwacht: niet de strepen, wel de invloed. Maar hoe doe je dat? Hoe neem je regie, hoe creëer je draagvlak en zet je mensen in beweging? Daar gaat persoonlijk leiderschap over.

In dit traject kan je kiezen voor coaching, mentoring of een combinatie van beide. Het gaat erom dat je inzicht krijgt in het krachtenveld waarin je werkt, wat jouw unieke toegevoegde waarde is en hoe jij leiderschap kan tonen zonder hiërarchie.

Ik geloof dat leiderschapsontwikkeling begint met de groei van persoonlijk leiderschap. Je staat voor een mooie uitdaging, waarin ik jou graag begeleid vanuit al mijn kennis en ervaring als leider, coach en mentor.

Klanten aan het woord

Je leest hier alle Google reviews.

“Marianne is een professional op gebied van coaching, niet alleen dat. Ze heeft veel kennis over organisaties en leiderschap.” (lees meer)

Mariëlle | Politie Nederland

“Marianne heeft veel kennis op het gebied van van veranderprocessen. Ze kan de boven- en onderstroom deskundig duiden en vertalen naar vervolgstappen.” (lees meer)

Janneke | Manager Publieke Omroep

“Marianne is een ontzettend positief mens en een enorm goede luisteraar. Ze stelt de juiste vragen en helpt je echt op weg in je denkproces!”

Marlies | Eindredacteur Magazine

Wil jij ook begeleiding in jouw leiderschap ontwikkeling?